Frisør Assens

Hair By Nybo

Velkommen hos Hair By Nybo! Vi en hyggelig, lille frisør nær Assens, hvor alle er velkommen. Veluddannede og erfarne medarbejdere, som står klar til at servicere dig. God service, høj faglighed og glade frisører er altid en garanti, når du kommer forbi vores frisør i Tommerup.

Frisører i Tommerup

Klar til at forkæle dig

I vores hyggelige frisør i Tommerup garantere vi den bedste oplevelse. Uanset om du ønsker hårfarvning, hårpleje eller klipning, så får du en god oplevelse. Kom forbi til en kop varm kakao, kaffe eller en slikpose til børnene, og hør hvordan vi kan hjælpe jer.

Tommerup ligger kun 20 min fra dig! Kontakt os uforpligtende, hvis du har nogen spørgsmål eller kom forbi vores salon, til en snak.

Vores vision er at skabe en helhed mellem personlighed og kreativitet.

Mette Nybo

Indehaver

Book tid til frisør nær Assens

Frisørsalonen ligger kun 20 min væk fra dig, og der er god mulighed for parkering ved salonen.

Alle er velkomne i vores frisør nær Assens, både børn og voksne. Du meget velkommen til at booke en tid hos os online, som du finder et link til nedenfor. Alle priser m.m. fremgår af booking formularen.

Besøg vores frisørsalon

Det er vigtigt for os, at kunden føler sig i centrum og godt tilpas i vores hænder. Gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv, med et besøg i vores frisørsalon nær Faaborg. Vi altid klar til at forkæle dig.