Hair by Nybo

Frisørsalon nær Glamsbjerg

Velkommen hos Hair by Nybo! Vi er en lille, hyggelig frisør nær Glamsbjerg, hvor alle er velkomne. Vi lægger en stor ære i, at give vores kunder en god oplevelse, når de besøger vores frisørsalon.

Frisører i Tommerup

Mange års erfaring

Vi er en lille hyggelig frisørsalon med 4 frisører, som har enormt fokus på høj faglighed, god service og glade medarbejdere. Vi har arbejdet sammen i mere end 10 år, så vi kender hinanden rigtig godt og hjælper altid hinanden med at sørge for kunden for en god oplevelse hos os.

Vi følger altid de nyeste trends, så du kan få den klipning, farvning eller hårpleje, som du ønsker. Kom forbi salonen før tid, og nyd en kop kaffe eller en varm kop kakao. Kontakt os på nr. +45 51 82 77 88 eller udfyld vores kontaktformular.

Vores vision er at skabe en helhed mellem personlighed og kreativitet.

Mette Nybo

Indehaver

Book tid til en hyggelig frisør nær Glamsbjerg, 14 min væk fra dig

Frisørsalonen ligger kun 14 min væk fra dig, og der er god mulighed for parkering ved salonen.

Alle er velkomne i vores frisør nær Glamsbjerg, og du er meget velkommen til at booke en tid hos os online, som du finder et link til nedenfor. Alle priser m.m. fremgår af booking formularen.

 

Forkæl dig selv

Vi glæder os til at forkæle dig i vores frisør nær Glamsbjerg. Kunden er altid i centrum, og vi sørger for du for en hyggelig, god oplevelse i vores frisørsalon.